واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار قیمت طلا امروز ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ قیمت سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی اعلام شد اعلام نتایج پنجمین مرحله پیش فروش سکه بانک مرکزی/ تخصیص ۶۵۰ هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی ۴۰۰۰ دلار نرخ جدید بنگاه‌های املاک اعلام شد + جزئیات کامل جزئیات قانون جدید بازنشستگی ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴

دهن‌کجی ایرلاین‌ها به بخشنامه‌های سازمان هواپیمایی

درحالی سازمان هواپیمایی از ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما خبر داده که برخی ایرلاین‌ها بی‌توجه به این بخشنامه همچنان بلیت پروازهای خود را با پکیج‌های اجباری به فروش می‌رسانند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 08
کد خبر: ۱۷۵۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  دیروز سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از صدور بخشنامه ممنوعیت فروش اجباری بلیت هواپیما به مسافران خبر داده و گفته بود:رعایت سقف قیمت بلیت مصوب برای ایرلاین ها الزامی است.

 

یازرلو افزود: با توجه به لزوم مدیریت امور در راستای تامین بلیت هواپیما در آستانه تعطیلات نوروزی، انجام بموقع پروازها و ایفای تعهدات شرکتهای هواپیمایی در هنگام بروز تاخیر، سازمان هواپیمایی کشوری بخشنامه تمهیدات و الزامات اجرایی نوروز 1402 را صادر کرد.

وی افزود: براساس این بخشنامه فروش اجباری(فروش تور همراه بلیط در مواقعی که مسافران متقاضی خرید صرفاً بلیت هستند یا تحمیل هر گونه شرایط غیر از خواست مسافران به آنها) ممنوع بوده و ارائه هرگونه خدمات به مسافران باید با در نظر گرفتن ظرفیتهای خالی صندلی و توافق و رضایت مسافران باشد.

دهن‌کجی ایرلاین‌ها به بخشنامه‌های سازمان هواپیمایی

وی تصریح کرد: رعایت سقف قیمت بلیت تعیین شده مطابق نرخنامه مورخ 13/10/1400 در تمامی مسیرهای داخلی و نظارت کامل برعملکرد تمامی نمایندگان فروش و برخورد با متخلف یا متخلفان از سوی واحد بازرگانی آن شرکت هواپیمایی الزامی است.

 

با وجود تاکید سخنگوی تازه وارد سازمان هواپیمایی کشوری برممنوعیت فروش بلیت با شرایط "اجباری" و قیمت‌های چندبرابر، اما همچنان این رویه از سوی برخی شرکت‌های هواپیمایی ادامه دارد.

 

در حالی خرید بلیت پرواز مسیرهای پُرتردد مانند تهران-کیش برای ایام عید با قیمت مصوب تقریبا غیرممکن است که برخی شرکت‌های هواپیمایی بی توجه به ممنوعیت فروش اجباری بلیت، پروازهای داخلی را با قیمت‌های دلخواه به فروش می‌رسانند.

 

به‌عنوان نمونه هواپیمایی چابهار بلیت پرواز تهران-کیش برای روز 27 اسفند 1401 همراه با یک شب اقامت را به قیمت 3.3 میلیون تومان به فروش می‌رسد. این در حالی است که قیمت مصوب این مسیر پروازی یک میلیون و 359 هزار و 300 تومان است.

 

 این‌گونه به نظر می‌رسد برخی شرکت‌های هواپیمایی به اصطلاح "تره" هم برای بخشنامه‌های سازمان هواپیمایی کشوری "خُرد" نمی‌کنند. تداوم بی‌اعتنایی محض ایرلاین‌ها به متولی سازمان هواپیمایی کشور در آستانه تعطیلات نوروزی باعث شده تا مصرف‌کنندگان شرایط سختی را در تهیه بلیت داشته باشند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار